med fruit

Med Fruit is leverancier van supermarkten, marktverkopers, horeca en groothandelaren en is gevestigd op het Food Center Amsterdam. Med Fruit biedt een breed en divers assortiment aan van A.G.F. producten. Hard fruit, zacht fruit, citrusvruchten, exotisch fruit, zomergroenten en wintergroenten. Med Fruit voert een aantal eigen merken, waaronder Sofia Bella, Nawal Garden, La Dina, Bite Me en Mijn Fruitmoment.

onze klanten

De marktkoopman, de groothandelaar, de horeca-ondernemer, de toko-eigenaar: ze kopen hun groenten en (exotisch) fruit naar tevredenheid bij Med Fruit. Het klantenbestand van Med Fruit is daarmee net zo divers als haar aanbod van verse groenten en fruit.

continuïteit

Med Fruit heeft een breed importprogramma. Wij krijgen dagelijks verse aanvoer via alle denkbare vormen van transport. Wij houden nauw contact met onze leveranciers. We weten hoe ze werken, hoe het groeiproces begeleid wordt, wat de weersomstandigheden en groeikansen zijn. Zo bouwen wij aan de continuïteit van onze leveranciers, van onze klanten en van onszelf.